Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo članove modnog studija Milka. To je porodični salon, koji ima dugu tradiciju. Vlasnica salona gospođa Milka Dimitrijević je član stručnog odbora Saveza Klubova Frizera Jugoslavije i predsednik Kluba Frizera Ćuprija. U salonu rade i ćerke Ivana i Bojana.

Dugogodišnji rad sa svetskim akademijama i njihovim stručnim edukacijama nam je omogućio da deo tih frizura prenesemo u našu zemlju i na naše stalne i potencijalne mušterije. Razne premjerne izložbe frizura a posebno u Londonu, jer je tu promocija mode i jedan od najboljih svetskih događaja. Održava se svake godine u Oktobru.Ovakvi seminari i prodaja kozmetičkih preparata i alata inspiriše zabavlja i edukuje. Poruka svim kolegama frizerima je da prate takve sajmove i budu inspirisani na jednoj od najboljih svetskih izložbi friziranja. Rad sa kolegama iz zemlje i inostranstva utica je na nas frizere da usavršimo tehniku rada, upoznamo svetske trendove i da na adekvatan način lansiramo frizure za narednu godinu.

Pored komercijalnih slonskih frizura radimo sve tehnike šišanja, sve vrste kreativnog farbanja i nijansiranja, punđe i profesionalna šminka za venčane frizure. Ono što je važno istaći je i to da je Ivana bila takmičar od 1995 do 2000 godine i sada je član stručnog žirija i demonstrator. Bojana je takmičar reprezentacije Jugoslavije, gde je postigla velike uspehe. Obe su imale zapažene rezultate na takmičenjima kako u zemlji tako i u inostranstvu.


Milka Dimitrijević je predsednik kluba frizera Ćuprije, član upravnog odbora saveza frizera Srbije i Crne Gore. Član žirija za frizure visoke elegancije i salonske frizure. Organizator raznih edukativnih seminara nacionalnog karaktera.Sa 20 godina rada i postignutog uspeha u frizerskoj struci kratko bih predstavila svoje uspehe.

Vlasnik sam salona i zovem se Milka Dimitrijević. Sa završenom srednjom školom u Paraćinu izabrala sam najuspešniji salon za praksu. Gospođa Ljubinka Mirčić i gospodin Vojkan Mirčić,a i profesori stručnih predmeta u srednjoj školi za frizere su mi omogućili da savršeno naučim svoju struku. Tokom školovanja sam bila učesnik na takmičenjima i ostvarivala sam velike uspehe i sa njima sam pratila sva frizerska dešavanja. Osamdeset treće godine sam bila radnica i tako svojim radom sticala mušterije.

Krajem osamdeset treće godine otvorila sam svoj salon, počela sam da radim salonske frizure. Tokom rada sam pratila sve edukacije vezane za struku i tako svoj salon sam unapredila u frizerski studio. Radeći sa visoko rangiranim kozmetičkim kućama za frizere naučila sam mnogo više o kosi.

Ono po čemu se naš salon prepoznaje u Ćupriji, Beogradu i šire je nega kose, frizure u trendu, nadogradnja kose, ugradnja kose i preko pedeset pehara, medalja i pobedničkih diploma.


Ivana Dimitrijević je takođe član tima modnog studija Milka. Ona je dugugodišnji takmičar muških i ženskih frizura.

U našoj zemlji radi seminare za visoko rangirane frizere i specijalnu šminku za modele salona i venčanih frizura. Ono po čemu je Ivana prepoznatljiva u zemlji i šire je da ima završenu edukaciju za nadogradnju kose u Londonu. Radi sve vrste revija frizura kako u zemlji tako i u inostranstvu. Uskoro će početi i da predaje u frizerskim školama.


Moderno šišanje sa tehnikama kreativnog farbanja a može da prati i takmičarski duh.

Takmičar ove frizure je Bojana Dimitrijević, posetilac je sajmova u zemlji i inostranstvu a takođe je takmičar salonske frizure i frizure visoke elegancije.