Čudnovata nadogradnja kose za muškarce kod većih i manjih ćelavih površina, dizajnirano i kreirano od Engleskih stručnjaka.

Rekonstruisana kosa ima trajnost bez operacije. Omogućuje ljudima sa većim ćelavim površinama da dobiju prirodnu gustinu kose bez veće cene koštanja u odnosu na hiruški zahvat.Ovo je ekskluzivna tehnologija koja osigurava Vašoj rekonstruisanoj kosi normalan izgled kao i vaša rastuća kosa. Ono što je najbitnije da je bez prelaza između rastuće i rekonstruisane kose.Ova tehnika čini mnoge holivudske zvezde i njihov prirodni mladalački izgled stvarnim.

Nadogradnja kose kod žena, svih dužina i nijansi. Pojačavanje volumena Vaše frizure sa potvrđenim sertifikatom iz Londona.


Nadogradnja kose kao modni trend, urađena samo sekcija na vratu i dodavanjem pramenova čokoladne boje (tehnika nijansiranja).

 


Dužina kose mušterije je bila 14cm, a nadogradnjom smo postigli 70cm. Urađena je cela glava.


Kosa je bila trenutno dosta oštećena, to je bilo delo amatera frizera. Mušterija je ljubitelj duge kose tako da je jedini način bila tehnika nadogradnje kose. Za ovu tehniku sam koristila plavu i svetlo plavu kosu. Takođe je urađena zadnja sekcija glave i dobili smo ovaj efekat.

 


Kosa srednje dužine sa predhodnom tehnikom nijansiranja. A u cilju postignutog efekta. Na dužinu kose urađena je vratna sekcija i blagi trougao ka temenu, dobili smo ovaj efekat. A naravno sa pratećim nijansiranjem dodavanjem čokoladne, svetlo plave i ticijan boje.


Ugradnja kose kod muških i ženskih skalpova trajnosti od jedne do tri godine. 100% prirodna kosa od 54 nijanse. Dostupna svim klijentima u odnosu na cenu i kvalitet. Sistemi za ugradnju su sa sertifikatom iz Londona.
Ugradnja kose je ne hiruški zahvat.